Header afbeelding

Zonwering zomer

Houd ook in de zomer uw hoofd en huis koel met zonwering op maat. Wilt u op het terras van de zon genieten maar tegelijkertijd ook een schaduwplek creëren? Een parasol, knikarmscherm of uitvalscherm biedt ook in de zomer uitkomst. Het binnen lekker koel houden terwijl de temperaturen buiten hoog oplopen? Kies voor screens, rolluiken of andere vormen van binnenzonwering. Wij bieden vele soorten zonwerende oplossingen waarmee u de zomer wel doorkomt!

Een passende en betaalbare oplossing

In de zomer is ieder huis gebaat bij zonwering! Of u nu een appartement op 4 hoog heeft, of in een vrijstaand huis, doorzonwoning of eengezinswoning vertoeft, voor elke situatie bieden wij een passende en betaalbare oplossing. Na inventarisatie van uw eisen, wensen en budget doen wij u een aanbieding op maat. Zijn we het eens, dan volgt na vanzelfsprekend een secure meting, de levering en montage van uw zonwering.

In onze showroom tonen we u graag de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om op de wijze die u wilt, van de zon te genieten. Daar kunnen we u ook vrijblijvend adviseren. Het zal een prachtig gezicht zijn als in de zomer de zonwering naar uw keuze, de gevel van uw huis siert.