Header afbeelding

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zonweringen die erg populair zijn in een eigentijdse interieur. Tegenwoordig zien we in vele huiskamers en kamers de rolgordijnen stralen. Rolgordijnen zijn erg functioneel, veelzijdig en ze kunnen erg voordelig zijn.

Modellen

Er zijn standaard modellen rolgordijnen. Deze modellen hebben een standaard afmeting, kleur en afwerking. U kunt natuurlijk ook een rolgordijn op maat laten maken. Dit komt vaak voor als een raamvorm afwijkt.

Naast een standaard model, kunt u kiezen voor een duo-rolgordijn. Bij deze rolgordijnen kunt u de horizontale banen wisselend open en gesloten houden. Zo bepaalt u zelf het lichtinval. Ook kunnen wij u voorzien in een vochtbestendige rolgordijn, voor bijvoorbeeld uw badkamer.

Installeren

Een rolgordijn wordt aan de binnenkant van het raam geĆÆnstalleerd, waardoor u het eenvoudig naar boven en beneden kunt rollen. Rolgordijnen worden tegenwoordig gemaakt van polyester. Een rolgordijn verminderd het inkijk naar binnen en houdt het zonlicht tegen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een rolgordijn, wij hebben tal van mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Naast rolgordijnen hebben wij ook screens, markiezen en knikarmschermen in ons assortiment. Kom langs in onze vestiging in Rotterdam.