Header afbeelding

Zonwering kostenraming

Overweegt u een zonwering aan te schaffen, vraag dan een kostenraming aan. We kunnen ons voorstellen dat u niet over 1 nacht ijs gaat... Tarieven van zonwering vergelijken loont. Echter alleen als u niet onbedoeld appels met peren vergelijkt. Vanzelfsprekend vraagt u ramingen aan voor hetzelfde formaat, type en soort zonwering. Ook controleert u of de prijzen inclusief of exclusief BTW zijn. Let op: er zijn aanbieders die kosten verbergen in hun kostenraming. De factuur voor deze kosten - denk aan levering, montage of zelfs administratiekosten - krijgt u achteraf alsnog voor uw kiezen. En zo wordt uw goedkope zonwering uiteindelijk toch een dure.

Scherpe tarieven

Ondanks dat in onze kostenraming naast de zonwering van uw keuze, ook het advies, de levering, de montage, de garantie en het vervoer is opgenomen, bieden wij scherpe tarieven. Of het nu gaat om terrasoverkappingen, knikarmschermen, screens, rolluiken, jaloezieën of screens, wij rekenen lage prijzen. Prijzen die tijdens onze stuntweken nog verder worden aangescherpt. Informeer eens naar onze actuele acties, wellicht dat er iets naar uw keuze bijzit.

U kunt vanzelfsprekend altijd een calculatie bij ons opvragen. Geef ons door naar welk soort, type en formaat zonwering uw voorkeur uitgaat en vermeldt ook mogelijke extra specificaties die voor ons van belang zijn. Binnen 4 werkdagen na uw aanvraag ontvangt u geheel vrijblijvend een kostenopgave voor de door u gewenste zonwering.